Groep 0/1/2 B

Dierendag

Dierendag was voor ons een echte feestdag. Er kwamen allemaal boeren en boerinnen in de klas. 😉 En met z’n allen gingen we naar de ijsboerderij in Meerkerk om ons thema over de boerderij af te sluiten. Wat was er veel te beleven. We kregen een rondleiding over de boerderij en zagen kleine kalfjes, koeien, schapen en geiten. We hebben ook gezien hoe de koeien door de robot gemolken worden. Het was erg leuk dat we ook in de tractors mochten. Aan het einde kregen we nog een heerlijk ijsje. Het was een erg gezellige dag! Bedankt aan alle ouders die met ons mee waren.

Hallo allemaal,

Wij zijn de kinderen van groep 0/1/2b. In de klas werken wij over de boerderij en dat is erg leuk. Zeker voor de kinderen die zelf op een boerderij wonen. We maken tractors (een Case, John Deere of een New Holland), kippen en natuurlijk ook koeien. We kregen zelfs bezoek van echte koeien op het schoolplein. De broers van Bart-Jan leerden ons van alles over deze twee pinken en natuurlijk maakten we gelijk even een leuke groepsfoto.