Koningsspelen

Donderdag 26 april werden de koningsspelen bij ons op school georganiseerd. Bijna een week later dan de officiële koningsspelen, maar niet minder leuk. We begonnen met het traditionele ontbijt, waarna groep 0, 1 en 2 spelletjes op het plein deden. Groep 3 en 4 hebben sportieve activiteiten op het veld gedaan. Voor groep 5 t/m 8 was een sportieve tocht door het dorp georganiseerd. In groepjes gingen de leerlingen het dorp in om, door middel van sportieve opdrachten en spelletjes, puzzelstukken te verzamelen. Aan het eind van de ochtend kreeg elke leerling patat met een snack. Echt smullen!

Voor de middag had groep 8 sportieve spellen voor groep 5, 6 en 7 georganiseerd. Goed gedaan! Juf Marianne en juf Marit hebben spelletjes voor groep 3 en 4 verzonnen. Groep 1 en 2 hebben heerlijk gespeeld.

We hebben deze prachtige dag bij de Hof van Leerbroek afgesloten met het zingen van een aantal liederen voor en met de oudere mensen en vaders en moeders.
We willen iedereen bedanken die zich ingezet hebben om deze dag tot een succes te maken! Met name de activiteitencommissie is in de voorbereiding en uitvoering zeer druk geweest. Bedankt daarvoor.

Wilt u deze dag (weer opnieuw) beleven? Klik dan hier om de foto’s te bekijken.