info@ebenhaezerleerbroek.nl 0345599567
De schooltijden zijn op ma, di, do, vr van 8:30 - 15:15 uur en op woensdag van 8:30 - 12:00 uur

Aanmelding

Fijn dat u op deze pagina terecht bent gekomen en er over nadenkt om uw kind aan te melden bij ons op school. Wanneer u nog niet bekend bent met onze school, dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via mail (directeur@ebenhaezerleerbroek.nl) of telefoon (0345-599567).
Meer informatie over onze school kunt u ook vinden in de schoolgids, die u kunt downloaden via de link onderaan deze pagina.

Inschrijving

Wanneer u reeds bekend bent met onze school en uw kind direct aan wilt melden, dan kunt u de inschrijfformulieren downloaden via de link onderaan deze pagina. Wanneer u de formulieren invult, ondertekent en inlevert, krijgt u na verloop van tijd een uitnodiging voor een kennismakingochtend/middag.

Wenmomenten

Bij een goede voorbereiding op de eerste echte schooldag hoort het wennen. Naast het kennismakingsmoment met de klas zijn onze jongste leerlingen vanaf de leeftijd van 3 jaar en 10 maanden twee dagdelen welkom om te wennen in de nieuwe groep. De eerste schooldag na het moment waarop kinderen 4 jaar worden is de officiƫle eerste schooldag.

Als u tussentijds door verhuizing of vanwege een andere oorzaak uw kinderen op de Eben-HaĆ«zerschool wilt aanmelden, dan plannen we na de inschrijving zo mogelijk ook een wenmoment om alvast kennis te maken met de nieuwe klas.